Tjenere

· Servicering · Tjenere · Afvikling ·

Vi kender vigtigheden af god service og overblik
Personalet spiller en stor rolle i, at et arrangement bliver en succes – lige meget om det er en event, en firmafest, reception eller lignende, så vil I gerne kunne nyde jeres fest, uden hele tiden selv at skulle holde øje med, at alt går, som det skal? Så hjælper vi med erfarent og professionelt personale til afvikling af både køkken og servicering.

Få tid til at nyde jeres fest
Vores personale holder overblikket, viser overskud, er servicemindede, samt venlige og imødekommende. Så I og jeres gæster kan roligt nyde festlighederne uden bekymringer.

Hvis der ikke kun er behov for tjenere, kan vi sammensætte løsningspakker, så du både får værtinder, bartendere, tjenere samt køkkenpersonale til din event.

Komplette løsninger
Vi tilbyder også løsninger, som inkluderer alt fra mad, drikkevarer, service, dekoration, oppyntning og meget mere.
Har I et konkret ønske, så er I meget velkomne til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde.

Priser:
Priser for tjenere starter ved kr. 250,- pr time.
Dette er eks. transport og ved minimum booking på 4 timer.
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en løsning, tilpasset jeres behov.

Book personale hos Nørgaard Event

Ønsker du at høre mere om at booke personale til dit næste arrangement, så konktakt os for info om det konkrete personale, vi tilbyder til jer.

”Real people – Real Smiles”

Vi sætter en ære i at finde de rigtige folk til dit arrangement. Det er vigtigt for os, at vores personale er kvalificerede, kan tænke selv og udøver en service, der er tilpasset det enkelte publikum.