Bartendere

· Bartender · Cocktailbartender · Barpersonale ·

Det kan for nogle være svært at se vigtigheden i at booke erfarent barpersonale til en fest. Faktisk er det utrolig simpelt – det tager jeres fest til et professionelt niveau, hvor I kan være sikre på, at alt flasker sig.

Bartendere
Ønsker I en vellykket sjus-, øl- og vinbar til jeres næste arrangement, så har vi det rette barpersonale til jer.
Vi har leveret til både private og firmaer, store som små fester, og til flere festivaler. Så vil I sikres erfarent og serviceminded barpersonale, så har vi det rigtige personale til jer.
Priser starter ved kr. 300,- pr time.

Cocktailbartendere – et eksklusivt touch
Book vores cocktailbartendere, og mød mennesker med en passion for det gode håndværk. Du får professionelle folk med stor erfaring til at servere og mixe dine cocktails. En cocktailbartender giver festen et eksklusivt touch og gør besøget i baren til en oplevelse.
Priser starter ved kr. 400,- pr time.

Løsningspakker
Om du ønsker en sjus-, cocktail- eller tema-bar, så tilbyder vi forskellige løsningspakker:

Du kan vælge komplet-pakken, hvor bartenderne og/eller cocktailbartenderne kommer med alt, der er essentielt at have i baren. Du vil opleve en høj service, overskud og stemning, og du behøver ikke gøre andet end at nyde de velsmagende drinks.

Du kan også vælge køb-selv-pakken, hvor vi kommer med bartendere og/eller cocktailbartendere. Du står hermed selv for at købe de essentielle aspekter til baren, og vores personale møder bare op.
Ved valg af denne pakke får du rådgivning til indkøbsliste, så der med sikkerhed er de nødvendige ting bag baren for at få en succesfuld fest.

Læs mere om vores bar-løsninger

Kontakt os for specialløsninger og priser – vi kan levere så godt som alt, men vi leverer kun kvalitet.

Book personale hos os

Ønsker du at høre mere om at booke personale til dit næste arrangement, så konktakt os og få et uforpligtende tilbud

”Real people – Real Smiles”

Vi sætter en ære i at finde de rigtige folk til netop jeres arrangement. Fortæl os om jeres ønsker, og vi skaber det perfekte match.