Bartendere
Tjenere
Eventpersonale

· Vi leverer præsentabelt og professionelt personale, altid med et smil på læben ·

Personale som skaber gode oplevelser og kommunikerer netop jeres værdier og budskab. Alle ansatte har forskellige kvalifikationer, derfor kan vi både levere dygtige tjenere, bartendere og forskellige typer af eventpersonale. Fælles for dem alle er, at de nyder at yde god service, som er med til at gøre jeres arrangement fuldendt og succesfuldt.

Kvalitet frem for kvantitet
For at sikre den høje kvalitet har vi inden ansættelse alt vores personale inde til en personlig samtale. Vi sætter en ære i at finde de rigtige folk til de enkelte jobs. Vi arbejder ud fra sloganet ”Real people – Real Smiles”, da det vigtigste for os er, at vores personale er kvalificerede, kan tænke selv, udøver en service, der er tilpasset det enkelte publikum, samt udstråler de værdier, I ønsker at udsende.

Vi elsker vores personale, og ved I vil gøre det samme
Vores personale er meget mere end et kønt udseende. De er charmerende og naturlige personligheder, udlærte i deres fag og sidst men ikke mindst sympatiske.
Vigtigheden i at hyre det rigtige personale til et arrangement er nemlig større, end man tror. Vi gør en stor dyd ud af, at personalet understøtter jeres værdier og ønskede udtryk.

Vi klæder vores personale ordentligt på
Om det er tjenere, bartendere, eller eventpersonale, så sørger vi for, at de på alle måder er klædt ordentligt på til den enkelte opgave. Dette gør vi både i forhold til briefing, oplæring, samt påklædning.

Book personale hos The Pift ApS

Ønsker I at høre mere om at booke personale til jeres næste arrangement, så konktakt os for info om det personale, vi kan tilbyde jer.

”Real people – Real Smiles”

Vi sætter en ære i at finde de rigtige folk til netop jeres arrangement. Det vigtigste for os er, at vores personale er kvalificerede, kan tænke selv, udøver god service og giver jer den bedste oplevelse.