FIRMAFESTER

· Vi håndterer, koordinerer og afvikler firmafester i hele landet ·

Firmafester skaber gode relationer, belønner og motiverer. Derfor investerer flere firmaer idag også større beløb i deres interne arrangementer.

Få noget for pengene
Vi vil gerne hjælpe med, at I får noget for de penge! Igennem forventningsafstemning, kreativitet og kvalitet i alle led, fra start til slut, hjælper vi med til, at I får en vellykket fest.

Firmaevents med jeres værdier og strategier
Firmafester og events er, udover et godt reskab til motivation og glæder blandt medarbejderne, også et strategisk redskab til der kan bruges målrettet både internt og eksternt.
Brug jeres næste firmaevent til at kommunikere og understrege jeres virksomheds værdier, bevæge jeres medarbejdere i en ønsket retning eller brande jeres virksomhed overfor potentielle kunder.
Igennem grundig forventningsafstemning, kreativ konceptudvikling og professionel afvikling, hjælper vi jer med at opfylde jeres ønsker.

Rådgivning, booking, håndtering og afvikling
Vi rådgiver jer fra start til slut og kan allerbedst lide at være med så tidligt i processen som muligt. Ønsker I selv at stå for dele af arrangementet, så håndterer vi også gerne dele af arrangementet for jer.   

Jeres egen temafest
Temafester er meget populære, men en temafest kan også være andet og meget mere end et af de klassiske temaer. Gør jeres eget firma til tema for jeres fest. Vi hjælper med at finde frem til de værdier og budskaber I ønsker at fremhæve og fletter dem sammen til et brag af en fest. 

Vi er detaljeorienterede og vil hellere dobbelttjekke end være i tvivl, for I skal være trygge gennem hele processen og kunne nyde jeres fest uden bekymringer.

Læs mere om vores tidligere arrangementer under Cases, lad jer inspirere af vores temafester og kontakt os endelig for en uforpligtende snak om jeres næste arrangement.

Book personale hos Nørgaard Event

Ønsker du at høre mere om at booke personale til dit næste arrangement, så konktakt os for info om booking af tjenere, bartendere, værtinder og eventpersonale.

Events med lidt mere af “det der”

Med erfaring og inspiration fra både eventbranchen og teaterverdenen designer vi det fuldførte oplevelsesunivers.