Barløsninger

· Vi designer barløsninger, så de matcher jeres ønsker og behov ·

Vi hjælper med at sikre kvalitet i både service og råvarer, ligemeget om I ønsker at booke en komplet barløsning, eller blot ønsker hjælp til indkøbslisten eller at booke personale.
Ønsker I en sjus-, cocktail- eller øl-bar? Vi har personalet og udstyret til det hele.

Komplet barløsning
Med en komplet barløsning sørger vi for både bar, udstyr, indkøb, udvikling af drinkskort samt personalet til at bemande baren. Vi designer en baropsætning ud fra jeres ønsker både i forhold til størrelse og udtryk.
Vi fuldender løsningen med erfarne bartendere, der både yder god service samt er med til at skabe den rette stemning.

Delløsninger
Er der eksempelvis allerede en bar på jeres location, eller ønsker I selv at købe ind, så kan vi hjælpe med resten. Med en delløsning, leverer vi det I mangler for at gøre oplevelsen komplet.

Fri- eller betalingsbar
Ligemeget om I ønsker et arrangement med fri- eller betalingsbar, så hjælper vi med udregninger og et professionelt og pålideligt team til at sikre jer det bedste udbytte.

Cocktail kursus
Giv jeres gæster muligheden for at finde deres indre Tom Cruise frem. Vi arrangerer og afvikler cocktailkurser i hele landet.

Book personale hos Nørgarrd Event

Ønsker du at høre mere om at booke personale til dit næste arrangement, så konktakt os for info om det konkrete personale, vi tilbyder til jer.

Events med lidt mere af “det der”

Med erfaring og inspiration fra teaterverdenen designer vi oplevelser og omgivelser – et fuldført oplevelsesunivers.