Til arrangementet i Århus ønskede Party Like Gatsby hjælp til at dekorere Train med et meget begrænset budget, samt underholdning der passede til temaet.
Vi bidragede med Dekoration samt varieté burlesque show med champagneglas og den fortryllende danser Rae.

I bedste 20’er stil blev Train dekoreret med guld og glitter, de mørke væge på Train dekoreret med hvide bannere med art deco mønster og silhuetter af flapper dansere. 1 sals balkonen blev draperet i hvid satin og sorte sløjer for at skabe dybe i rummet og give endnu en reference til den overdådige 20’er stil.

Gæsterne blev mødt af Rae i det kæmpe champagneglas der skålede med dem og fik taget billeder, inden hun en time efter indtog scenen med sidst første show. Aftenens finale show var Raes andet show, hvor glasset fyldt med vand og glimmer – gæsterne fik bestemt underholdning i verdensklasse!

Temafest inspireret af filmen The Great Gatsby

Party Like Gatsby har afholdt 1920’er fester, inspireret af den verdenskendte roman “The Great Gatsby” og den nyeste filmatisering med Leonardo DiCaprio i hovedrollen, i snart alle nord europæiske lande.
D. 27/02/16 besøgte de igen Train i Århus. Party Like Gatsbys events bringer bogens glamourøse 20’er tid til live i et swingende univers af glitter, underholdning og livemusik.

Party Like Gatsby – reunion with old friends 

Party Like Gatsby 

800-1000 personer