Oktoberfester

Oktoberfester i klassiske blå og hvide farver, med store ølkrus, livemusik og selvfølgelig massere af Heidier og Hansier til at sørge for den gode service og stemning.

Oktoberfester

Himmelstrup & Co

65-500 personer

Igennem de sidste år har vi leveret personale og hjulpet med dekoration til utallige Oktoberfester, for vores gode samarbejdspartner Himmelstrup & Co.

Heidi og Hansi personale
Når festen skal være rigtig gennemført er personalet selvfølgelig en del af både tema og festen. Himmelstrup efterlyste personale som kunne netop dette. De skulle være med til at stille op, afvikle mad, bar og servicere ved bordene. Måske allervigtigst skulle de være med til at skabe den rette stemning bla ved at lave forskellige fællesdanse med gæsterne.

Stor succes med involvering af både personale og gæster
Det har vist sig at være en stor succes at involvere gæsterne i underholdningen. Vi fik fyldt dansegulvet til hver eneste fest og oftest lavet så lang en kædedans gennem bordene at man skulle overveje et Guinness rekord forsøg.

Alt fra 60-800 gæster

Festerne har været mange og forskellige. Der har været alt fra 60 til 800 gæster. Dette kræver en stor personaleflok og til de helt store fester har vi været oppe og tælle 25 stk Heidi og Hansier.

Proooost!