· Event · Personale · Oplevelser ·

The Pift ApS består til dagligt primært af Anna Nørgaard, der startede bureauet i 2011. Udgangspunktet var et ønske om at give begrebet “event” sin status tilbage, samt højne kvaliteten af promotion- og eventpersonale i branchen.

Mere af “Det der” 
Målet var at bringe mere af “Det der” tilbage til eventverden, hvor der er i dag stort set ingen rammer er for, hvad der kan kaldes et event. “Det der” er ikke noget der kan beskrives, det er det magiske man ikke kan sætte ord på, som når man er forelsket og bare ved at det er rigtigt, men ikke kan sige hvorfor.

“For os handler det om at skabe en synergi mellem kundens ønsker og gæsternes oplevelse, at skabe sammenhæng fra start til slut og ikke mindst skabe et oplevelsesunivers som inspirerer og helst forbløffer og derved bliver i hukommelsen. Kan vi få folk til, blot et øjeblik, at forsvinde ind i den stemningsverden, vi har bygget op, tror vi på, at vi efterlader en vedvarende oplevelse hos dem – dette er for os eventbranchens magi.”

Med inspiration fra de skrå brædder
Bureauet er et produkt af Anna Nørgaards passion for og erfaring fra teater, musik, diskotek, promotion, event og dekorationsverden. Da hun i teenageårene selv trådte på de skrå brædder, var opmærksomheden ikke kun på egen optræden, men lige så meget på scenografien og kostumerne, da de små dele skabte den store helhed. Hun lod sig allerede her involvere i arbejdet bag scenen, og fra en tidlig alder har Anna haft teater og musik i blodet, samt lysten til at skabe et oplevelsesunivers for alle sanser.

”Gulverfaring giver det bedste overblik”
Netop gulverfaring fra flere aspekter af branchen giver en stor styrke i organisationen. Erfaringen fra ni år i diskoteksbranchen, og næsten lige så mange år som promoter/eventpige, personaleansvarlig og ekstern afvikler for forskellige eventbureauer, blandet med en teoretisk fundering i både marketing, kommunikation, samt æstetik og kultur giver den rette “know-how” til at kunne skabe kvalitet i bureauets arbejde.

“Man skal selv have prøvet at feje en sportshal, dampe 150 duge eller lave kaffe til 500 mennesker for at forstå, hvor lang tid det tager. En sådan viden og erfaring er et uundværligt grundelement i planlægnings- og afviklingsfasen, hvor målet jo er at optimere, så ressourcerne bliver udnyttet bedst muligt. Her kan I roligt overlade opgaven til os”.

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer

Som personalebureau arbejder vi ud fra mottoet: ”Real people – Real Smiles”