· Event · Personale · Oplevelser ·

Lidt om os

Pift er stiftet og ejet af Anna Nørgaard
I mere end 15 år har Anna været en del af den danske eventscene og Pift er kulminationen på mange års erfaring med både Eventdesign og brandactivation.

Mere af “Det der” 

Målet var at bringe mere af “Det der” tilbage til eventverden, hvor der er i dag stort set ingen rammer er for, hvad der kan kaldes et event.

“Det der” er ikke noget der kan beskrives, det er det magiske man ikke kan sætte ord på, som når man er forelsket og bare ved at det er rigtigt, men ikke kan sige hvorfor.

“For os handler det om at skabe en synergi mellem kundens ønsker og gæsternes oplevelse, at skabe sammenhæng fra start til slut og ikke mindst skabe et oplevelsesunivers som inspirerer og helst forbløffer og derved bliver i hukommelsen. Kan vi få folk til, blot et øjeblik, at forsvinde ind i den stemningsverden, vi har bygget op, tror vi på, at vi efterlader en vedvarende oplevelse hos dem – dette er for os eventbranchens magi.”

Gulverfaring giver det bedste overblik

Netop gulverfaring fra flere aspekter af branchen giver en stor styrke i organisationen. Erfaringen blandet med en teoretisk fundering i både marketing, kommunikation, samt æstetik og kultur giver den rette “know-how” til at kunne skabe kvalitet i bureauets arbejde.

“Viden og erfaring er et uundværligt grundelement i planlægnings- og afviklingsfasen. Her kan I roligt overlade opgaven til os”.

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer

Som personalebureau arbejder vi ud fra mottoet: ”Real people – Real Smiles”