Eventpersonale

· Vi leverer præsentabelt og professionelt personale, altid med et smil på læben ·

Brandambassadører
Med mere end 10 års erfaring i branchen har Pift ikke blot erfaringen med også personalet til at løfte opgaver både off – trade og on – trade.

Vores event-personale er et håndplukket team af engagerede, charmerende, imødekommende og servicemindede folk. Vi arbejder ud fra mottoet “Real People – Real Smiles”, da vores personale er ægte mennesker med ægte passion for deres arbejde.

Vi sørger for synergi mellem jeres aktivering/event og vores personale, så oplevelsen i mødet mellem brand og forbruger bliver optimal.
Lige meget om der er tale om streetpromotion, sampling, salg, værtinder/værter – så finder vi de rette til netop jeres opgave.

Vi klæder personalet ordentligt på
Ønsker I at sprede kendskabet til jeres produkt eller brand? Så hjælper vi med at klæde personalet ordentligt på – i mere end én forstand. Vi assisterer med:

– Uddannelse i jeres produkter og værdier
– Udvælgelse og fremstilling af “uniformer”, der understøtter jeres brandidentitet
– Styleguide, der sikrer et ens og tilpasset udtryk, i forhold til styling

Personalet er et levende udstillingsvindue, som præsenterer og repræsenterer jeres produkt. Lad dem ikke forsvinde i mængden, men lad i stedet os hjælpe med, at tøj og styling skaber den ønskede synlighed.

Vi elsker vores personale og er sikre på I vil gøre det samme
Det er vigtigt for os at kende vores personale godt, så vi bruger meget tid på at lære vores personale at kende, både for at forbedre deres kvalifikationer, men også fordi vi bare godt kan lide dem.

Vi kan ikke være overalt, derfor benytter vi ofte Mystery Shoppers til at sikre kvaliteten hos vores medarbejdere og vise dem at vi altid er fokuseret på deres arbejdsindsats og forbedringer. Evaluering og feedback er en vigtig del af processen og derfor evaluerer vi efter hvert job med udgangspunkt i feedback fra både kunde, brandambassadør og eventuelle Mystery Shoppers

– Brand ambassadører
– Promotion og salgs teams
– Event modeller
– Mystery shoppers
– Vært og værtinder
– Bartendere
– Tjenere

Book personale hos Pift ApS

Ønsker I at høre mere om at booke personale til jeres næste arrangement, så konktakt os for info om det personale, vi kan tilbyde jer.

”Real people – Real Smiles”

Vi sætter en ære i at finde de rigtige folk til netop jeres arrangement. Det vigtigste for os er, at vores personale er kvalificerede, kan tænke selv, udøver god service og giver jer den bedste oplevelse.