IDÉ OG KONCEPTUDVIKLING

· Produktion · Udlejning · POS· Dekorationer · Specialproduktioner ·

Idé og konceptudvikling
Kreative hjerner og praktiske hænder hos Pift står klar til at hjælpe jer med at levendegøre jeres idéer. Ligemeget om du ønsker at gøre noget anderledes og nytænkende med dit brand, ønsker en klassisk kampagne eller slet ingen idéer har til, hvordan du skal involvere dine forbrugere, så kan vi hjælpe.

Produktion
Igennem specialproduktioner af POS, displays, dekoration og eventrekvisitter, sikrer vi jer en kreativ og personlig løsning. Mulighederne er så godt som uendelige.

Med specialfremstilling af POS og dekorations elementer, får I en endnu mere unik oplevelse til jeres event. Så ønsker I at skille jer ud overfor kunderne i butikken, på gaden, til festivaler, messer eller lign – eller vil I give jeres medarbejdere en ekstra mindeværdig oplevelse til årets personalefest, så har vi både erfaringen og musklerne til at løfte opgaven.

Udlejning
Flere af de ting vi fremstiller og indkøber udlejes også som enkeltstående elementer. Vi tilpasser og skræddersyer alt efter dit behov.

– Idé- og konceptudvikling 

– Produktion, design og udvikling

– POS materiale

– Planlægning og budgettering

– Koordinering med lokationer

– Opfølgning og evaluering

– Data 

VÆK I MÆNGDEN

KING OF THE AISLE

Ønsker du ikke at dine produkter forsvinder i mængden på hylderne? Så lad os hjælpe dig med de rette displays og placeringer

FRA IDE TIL VIRKELIGHED

FRA IDE TIL VIRKELIGHED

Har du en idé eller ønsker du inspiration til POS, Eventmateriale eller Brandede effekter så har vi de kreative hjerner og praktiske hænder