· Event · Personale · Oplevelser ·

Rødder i Århus, hovedkontor i København og samarbejde i hele norden
Pift ApS styres til dagligt af Anna Nørgaard, der startede bureauet Nørgaard Event & Personale i 2011. I 2017 rykkede bureauet ud af de vante rammer i Århus og fik hovedkontor i København, hvor det i 2018 blev til Pift – People In Front. Fokus er stadig det samme som dengang; et ønske om at give begrebet “event” sin status tilbage, samt højne kvaliteten af promotion- og eventpersonale i branchen.

Mere af “Det der” 
Målet var at bringe mere af “Det der” tilbage til eventverden, hvor der er i dag stort set ingen rammer er for, hvad der kan kaldes et event. “Det der” er ikke noget der kan beskrives, det er det magiske man ikke kan sætte ord på, som når man er forelsket og bare ved at det er rigtigt, men ikke kan sige hvorfor.

“For os handler det om at skabe en synergi mellem kundens ønsker og gæsternes oplevelse, at skabe sammenhæng fra start til slut og ikke mindst skabe et oplevelsesunivers som inspirerer og helst forbløffer og derved bliver i hukommelsen. Kan vi få folk til, blot et øjeblik, at forsvinde ind i den stemningsverden, vi har bygget op, tror vi på, at vi efterlader en vedvarende oplevelse hos dem – dette er for os eventbranchens magi.”

”Gulverfaring giver det bedste overblik”
Netop gulverfaring fra flere aspekter af branchen giver en stor styrke i organisationen. Anna har erfaring fra ni år i diskoteksbranchen, og næsten lige så mange år som promoter/eventpige, personaleansvarlig og ekstern afvikler for forskellige eventbureauer, blandet med en teoretisk fundering i både marketing, kommunikation, samt æstetik og kultur giver den rette “know-how” til at kunne skabe kvalitet i bureauets arbejde.

“Man skal selv have prøvet at feje en sportshal, dampe 150 duge eller lave kaffe til 500 mennesker for at forstå, hvor lang tid det tager. En sådan viden og erfaring er et uundværligt grundelement i planlægnings- og afviklingsfasen, hvor målet jo er at optimere, så ressourcerne bliver udnyttet bedst muligt. Her kan I roligt overlade opgaven til os”.

Du skal have stået ansigt til ansigt med kunderne i forretninger, på gågaden eller banegården for at vide, hvad der fungerer i den virkelige verden og ikke bare på papiret. Vi har selv stået der og kan bidrage med mere end bare teori og statistikker når det kommer til Event Marketing.

Nordisk samarbejde
Gennem vores tætte samarbejde med partnere i Sverige, Norge og Finland, leverer vi også i resten af norden, hvilket giver en fleksibilitet og rød tråd i kampagnearbejde og brandkommunikation på tværs af de nordiske lande.

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer

Som personalebureau arbejder vi ud fra mottoet: ”Real people – Real Smiles”