IN STORE AKTIVERING

· Det handler om at være hvor forbrugerne er ·

En vellykket kampagne der giver forbrugeren mulighed for at interagere med dit brand, er midlet til at skabe langsigtede forhold mellem brand og mennesker

Sampling er et stærk redskab til at sikre, at dit produkt når helt ud til forbrugeren. Her skabes direkte adgang og kontakt til dine kunder samt mulighed for at skabe positive oplevelser med dit brand, gennem aktiviteter der giver kunderne mulighed for at interagere med og prøve dit produkt. Vi hjælper med at præsentere dit brand og produkt for forbrugerne, giver dem det i hånden, lader dem smage, dufte, føle, se på og høre om, hvorfor de skal vælge netop dit produkt.

Hvad er demonstration og sampling – og hvorfor fungerer det?
Med en butiks demonstration eller sampling giver du forbrugerne mulighed for at prøve dit produkt.
At få forbrugeren til købe dit produkt uden at have prøvet det er svært, men heldigvis har de færreste forbrugere på forhånd bestemt hvilke produkter de skal købe. Ifølge retail – analysevirksomheden “The Integer Group” shopper 9 ud af 10 uden om indkøbslisten så hele 90% af forbrugerne træffer deres købs-beslutninger i butikken baseret på ren impuls. Den rette vejledning, samt introduktion til dit produkt, kan altså nedbryde barrieren for et førstegangskøb.

61% af disse kunder køber 1-3 ekstra produkter

66% svarer at den direkte årsag er Point of Sale (POS) materiale/promotion

Not Seen – Not Sold
Opmærksomhed og oplevelser er væsentlige for de besøgende i dagligvarebutikkerne. Vi har travlt og vi vil  bruge tid på hvad som helst, så aspekter med mindre værdi, så som dagligvareindkøbet skal overstås i en fart.

86 pct. af forbrugerne i Retail Institutes Scandinavias undersøgelse fra 2018, fortæller at de er villige til at betale mere, hvis de får en god oplevelse, og samtidig er det hele 69 pct. af Generation Y, der angiver, at de har travlt. Dermed sagt er det vigtigt at skabe både synlighed og oplevelser omkring dit produkt.

Pift hjælper dig med at skabe det rette materiale og set up til samplingen og eksekvering af opgaven. Ved at gå i dybden med jeres brand udvikles aktiviteter, der ligger i forlængelse af jeres brandunivers og sætter forbrugeren i centrum. Vi udvælger lokationer på baggrund af målgruppens tilgængelighed og synergi med det kreative koncept.

De rigtige folk
Vi udvælger de rette folk til netop jeres brand. Personalet briefes grundigt omkring jeres produkt og vi tilbyder også at afvikle bootcamps og træning i jeres produkt i samarbejde med jeres produktspecialister, for at opnå en endnu dybere produktkendskab.

Har du planer om In-store aktiveringer, så står vi klar til at samarbejde omkring at sammensætte den optimale indsats for jeres brand.

– Salg
– POS materiale
– Sampling
– Merchandising
– Demo stande
– Logistik
– Data
– Tablets

Book personale hos Pift ApS

Ønsker du at høre mere om at booke personale til dit næste arrangement, så konktakt os for et uforpligtende tilbud og en snak om en skræddersyet løsning til jeres behov. 

”Real people – Real Smiles”

Vi sætter en ære i at finde de rigtige folk til jeres arrangement.
Vi elsker vores personale og er overbevist om, at I vil gøre det samme!